Tragic pentru Generația Y, Coșmar pentru Generația Z

ALEGEREA REDACȚIEI
timp de citire: 4 minute

Marc R. • Decembrie 28, 2020
Fiind milenari, viața nu este ușoară pentru toată lumea. Deși unii oameni s-au născut independenți din punct de vedere financiar sau într-o clasă superioară, alții care caută un stil de viață și oportunități mai bune, emigrează de obicei.

Văzând în locurile istorice din București, lângă universități și licee, mașini care sunt parcate pentru a face publicitate companiilor de video chat sau văzând studiouri de video chat din părțile importante ale orașului pentru a atrage fetele în capcana lor; sau intrând pe diverse site-uri si văzând anunțuri pentru maim ult de 6000 de locuri de muncă în call center (centre de apel) și doar 200-300 de locuri de muncă în IT, arată deja că suntem în partea greșită.

Cele mai mari oportunități pentru generația tânără și modernă sunt un sistem de învățământ mai bun, mai multe școli și licee; mai multe programe pentru a ajuta generația tânără să-și găsească hobby-urile, interesele, pasiunile; locuri de muncă mai relevante și reale, și posibilitatea de a călători și de a se bucura de viața lor fără a se trezi în fiecare zi la 7:00 la alarma pentru a răspunde la apelurile clienților la ora 8:00.

            Generația tânără nu a învățat limbile franceză, germană sau orice altă limbă în liceu pentru a lucra într-un call center sau într-o companie de video chat răspunzând la apelurile străinilor și îndeplinând interesele străine, ci pentru a-și extinde experiența culturală, pentru a-și spori viziunea asupra lumii și să fie mai deschisă la minte. Nu cred că tinerii vor fi de acord să studieze 15-16 ani, să lucreze din greu și apoi să ajungă într-un loc de muncă de tip call center, răspunzând la apelurile străinilor sub presiune ridicată și exploatări. Majoritatea tinerilor nu își vor da seama de acest lucru până la un anumit moment de timp, dar totuși este mai bine târziu decât niciodată.

            Pentru a îmbunătăți viața tinerei generații, impozitul pe profit trebuie să crească; clasa muncitoare trebuie să plătească 0% impozit pe venit, iar clasa mijlocie trebuie să plătească mai puțin de 10% impozit pe venit; clasa superioară și persoanele care lucrează în funcții manageriale (sau ca administratori de companii) trebuie să fie supuse unor impozite mai mari. Prevăd că acest lucru nu se va întâmpla decât în momentul în care lobbyismul este interzis în România, deoarece unul dintre cei mai mari lobbyiști din România sunt marile corporații, din cauza cărora legile majore sunt schimbate în favoarea lor.

            Acest tip de probleme nu vor fi ridicate în mass-media, deoarece BPO / companiile de externalizare sunt una dintre sursa de finanțare a mass-media. Lobbyisti corporativi, mass-media, distructorii liberalismului, interesele speciale, donatori politici și propogandiștii își doresc cu toții să-și atingă obiectivele lor financiare. Cu toți au mașini scumpe, penthouse-uri de lux, o mulțime de conturi bancare în toate monedele cu soldul plin și încă nu este suficient pentru ei, motiv pentru care angajații trebuie să fie plătiți mai puțin decât salariul minim conform logicii lor. Nu telefonul, rețelele sociale, computerele, IT, LGBT, multiculturalismul ucid o societate, ci persoanele menționate mai sus care ne iau oportunitățile și ne plătesc un salariu ca mită pentru a ne face să uităm de visele noastre, pentru a ne conforma unui sistem pe care l-au construit conform propriilor interese pentru a trăi viața pe care și-o doresc.Mai multe articole de Marc R.


Redactor șef și fondatorul paginii și site-ului web România Intregita.

Primul Domnitor al Principatelor Unite

Alexandru Ioan Cuza a fost primul domnitor al Principatelor Unite și al statului național România, arhitect al reformei rurale naționale și al emancipării țărănești. Prin alegerea sa ca domn al Moldovei, la 5 ianuarie 1859, și al Țării Românești, la 24 ianuarie 1859, a fost înfăptuită Unirea celor două principate. Cuza s-a născut la 20 martie 1820 la Bârlad, Moldova și a murit la Heidelberg, Germania la 15 mai 1873 când avea 53 de ani.

(mai mult…)

Carol I al României

Foto: descopera.ro

Carol I al României, nume original Karl Eitel Friedrich, Prinz Von Hohenzollern-Sigmaringen, (n. 20 aprilie 1839, Sigmaringen, Prusia [acum în Germania] – decedat la 10 octombrie 1914, Sinaia, România), primul rege al României, a cărui lungă domnie (ca prinț, 1866–81 și ca rege, 1881–1914) a adus o dezvoltare militară și economică notabilă de-a lungul liniilor occidentale.

(mai mult…)

Nicolae Ceaușescu

Nicolae Ceaușescu, (născut la 26 ianuarie 1918, Scornicești, România – mort la 25 decembrie 1989, lângă București), oficial comunist care a fost lider al României din 1965 până când a fost răsturnat și ucis în revoluția din 1989.

(mai mult…)

Vântul Schimbării

Valul revoluțiilor de la sfârșitul anilor 1980 și începutul anilor 1990 a dus la căderea regimului comunist în Europa Centrală și de Est. Evenimentele acestei revoluții au început din Polonia în 1988 și au continuat în Ungaria, Germania de Est, Bulgaria, Cehoslovacia și România. România și Afganistan au fost singurele țări ai căror cetățeni și forțe de opoziție au folosit violența pentru a răsturna regimurile lor comuniste.

(mai mult…)

Parisul Estului

Foto: inyourpocket.com

Săpăturile arheologice au dezvăluit dovezi ale așezărilor în București care datează din perioada neolitică. Prima apariție scrisă a numelui București datează din 1459, când a fost consemnată într-un document semnat al lui Vlad Țepeș, domnitorul Țării Românești. Vlad Țepeș a construit cetatea Bucureștiului – prima dintre numeroasele fortificații – cu scopul de a-i ține departe pe turcii care amenințau existența statului valah.

(mai mult…)

Orașul Comoară

Cluj in the
Poza: Sorin Colac/Alamy

Clujul este capitala istorică a Transilvaniei, care are o populație mare de studenți și o atmosferă artistică. Se află la 320 km nord-vest de București. Orașul se află pe locul unei vechi așezări dacice, Napoca, pe care romanii au făcut-o municipium.

(mai mult…)

Iașul marilor iubiri

Orașul care a fost ars de tătari în 1513, de otomani în 1538, de trupele imperiale rusești în 1686, a fost lovit de ciumă în 1734, a supraviețuit tuturor acestor tragedii și a devenit centru cultural și economic. Există dovezi arheologice ale așezărilor din zona Iașilor datând din secolele VI-VII și VII-X; aceste așezări conțineau case dreptunghiulare cu cuptoare semicirculare. De asemenea, multe dintre vase (secolele IX-XI) găsite în Iași aveau o cruce, indicând potențial că locuitorii erau creștini.

(mai mult…)

Carol al II-lea al României

Carol al II-lea s-a născut la 3 octombrie 1833 la Sinaia și a murit la 4 aprilie 1953 la Estoril, Portugalia. A fost unul dintre regii României din 1930 până în 1940. Domnia sa controversată a dat naștere unei dictaturi personale, monarhice.

(mai mult…)

Ferdinand I al României

Ferdinand I a fost regele al României între 1914 și 1927. S-a născut la 24 august 1865 în Sigmaringen, Prusia (acum Germania) și a murit în 20 iulie 1927 în Sinaia, Castelul Peleș. Deși era un Hohenzollern și un credincios în forțele germane, s-a alăturat aliaților în Primul Război Mondial.

(mai mult…)

Constantin Cantacuzino (Aviator)

Constantin Cantacuziono nu a fost doar membru al familiei Cantacuzino, a fost aviator și principalul as de luptător al României. Născut în 11 noiembrie 1905 a fost cunoscut publicului ca Bâzu Cantacuzino sau doar Bâzu.

(mai mult…)